Фирма „МУРГАШ 88“ООД е създадена през 2014 г. , като основна цел на дружеството е да задоволи желанията на съвременните клиенти в модерната и традиционна търговия.

За последните две години развитието на фирмата е бързо и динамично,тъй като уставни принципи на дружеството са лоялност, иновативност и гъвкавост.

Към момента „МУРГАШ 88“ООД е една от водещите компании за маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки в град София и областта.

За тези години както собствениците, така и всички служители се постараха да се сдобият с необходимия опит и да се заемат с изграждането на традиции в областта на търговията и дистрибуцията.

През този период, компанията, успоредно с бързо променящата се пазарна среда, променя и усъвършенства своята дейност,като става основен дистрибутор на водещи марки на водещи производители в хранително-вкусовата промишленост.

Наши основни партньори са: „ЕКО МЕС“ЕООД с търговска марка ЕКО МЕС, „САМИ-М“ ЕООД с търговска марка САМИ-М, “ДЕНИТО“ ООД с търговска марка ДЕНИТО,“ЖОСИ ООД“ с търговска марка ЖОСИ, “ТАНДЕМ В“ ООД с търговска марка ТАНДЕМ, „Кремио ЕАД“ с търговска марка МАЙ ДЕЙ, „МЕРОНЕ-Н“ЕООД с търговска марка МЕРОНЕ,“МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ“ООД с търговска марка МАНОЛЕ и др.

Хладилната ни база се намира в с. Гурмазово, като избрахме именно този район като динамично развиващ се , с развита комуникационна и транспортна мрежа, която ни осигурява бързина и точност при извършването на доставките.

В момента складовата ни база е разположена върху парцел от 6000 кв.м. , като застроени от тях са 2000 кв.м , а хладилни са 1400 кв.м.

Във фирмата са ангажирани над 120 души персонал, от които 25 души търговски представители, на възраст между 19 и 45 години. Всички те са отговорни, стремят се да се развиват и винаги имат желание да се усъвършенстват професионално,научавайки нови неща.

Към момента разполагаме с 38 хладилни камиона и 25 търговски коли. Дистрибуторската ни мрежа покрива както град София, така и региона и покриваме над 2500 точки на доставка.

Работим директно както с клиенти от мрежата на малките магазини , така и с почти всички ключови клиенти и големи търговски вериги.Осигуряваме им навременни и качествени доставки.

Всички обекти се посещават от търговски представител, който следи за добрата комуникация с клиентите, навременното събиране на заявките , както и качеството на доставките.

Шофьорите на камионите са лично ангажирани с качеството на доставката, тъй като при получени добри референции от нашите клиенти , в последствие отличилите се от тях,получават възможността да работят и като търговски представители.

Към момента разполагаме с около 2500 клиента , като се надяваме да спазим тренда на развитието ни и в края на годината те да се увеличат.

Наясно сме с трудностите, които съвременната търговия носи , но си поставяме ясни,конкретни и достижими цели , като за 2018 г. целта ни е ръст от 30%.

Имаме желанието, волята и търпението да се развиваме , да разширяваме портфолиото на предлаганите от нас стоки , броя на клиентите ни , както и персонала.

За целта знаем , че в ежедневието си трябва да бъдем водени от висок професионализъм,взаимно доверие с нашите клиенти и доставчици, инвестиции в обучението на персонала и стремеж към постоянно усъвършенстване.

Знаем,че с постоянни усилия и труд можем да предоставяме услуга на Европейско ниво!

Ръководството на фирма „МУРГАШ 88“ ООД